CAMPS MAGNÈTICS és un programa de producció pròpia de Ràdio 90, i de 30 minuts de durada, que vol parlar de la relació entre la música, la ciència i la ciència ficció.

Sandoz Xanax Online La primera temporada del programa (estiu 2010) la van ocupar set monogràfics sobre grans músics que han sentit aquesta inclinació envers la ciència, la tecnologia i la conquesta de l’espai, i que després l’han reflectida en la seva obra: David Bowie, Vangelis, Mike Oldfield…

En aquesta temporada de primavera, CAMPS MAGNÈTICS es converteix en un espai mensual, que dedicarà el seu temps a grans figures de la literatura de ciència ficció que han estat molt vinculades al món de la ciència i del coneixement: Isaac Asimov, Carl Sagan, Arthur C. Clarke… Com sempre, tot embolcallat per la música més evocadora i suggestiva.

El programa s’emet l’últim diumenge de cada mes a les 5 de la tarda. I es pot escoltar durant tota la resta de la setmana a través del podcast. El guió és de Josep Cuèllar, i la locució d’Eva Ruiz (a la imatge).