Buy 3 Mg Xanax Online, Xanax Buy Cheap

Si pensem en els mitjans de comunicació com a eines per a transmetre el coneixement col·lectiu, estariem parlant del paradigma de les ràdios, televisions i premsa. Precisament R90 treballa en aquest sentit, i CIENCIA PARA ESCUCHAR s’alinia en el sector més afí a aquest lema.

Cheap Alprazolam Online

David Ràfols, coordinador del programa

De fet, CIENCIA PARA ESCUCHAR són 10 tipologies de podcast que abarquen diferents matèries i temàtiques. Produits per Cienciaes.com, s’esforcen en la divulgació dels seus treballs científics, tals com professors en una classe. Des de R90 els reemitim, agrupant-los  per temàtiques o conceptes per a que encara sigui més fàcil escoltar-los.

Física, Química, Astronomia, Meteorologia, Història, Biologia, Medicina… molta matèria i cap concreta. Des dels avenços tecnològics més recents, a la recerca dels nostres orígens . Personatges que amb els seus descobriments han permès facilitar la vida de la resta de la humanitat en el futur. Tot allò que ens fa sentir que formem part d’un tot, i que a la vegada tan sols en som una finíssima i petita part .

CIENCIA PARA ESCUCHAR s’emet setmanalment els diumenges, de 6 a 7 de la tarda.