Alprazolam Online Overnight, Alprazolam Bula Pdf Anvisa

Tots coneixem els grans noms del rock, aquelles figures llegendàries que han format part de la vida de milions de persones al llarg dels més de 50 anys d’història que acumula aquest estil musical. Bé els podríem anomenar els nous clàssics.

Order Xanax Online Overnight ShippingEl nostre programa vol apropar-se a aquest univers, però ampliant una mica l’horitzó. Sense defugir aquestes grans figures mítiques, sovint posem l’accent en formacions de segon nivell, músics i intèrprets que van tenir el seu moment de glòria, però que després van passar ràpidament a la penombra, quan no a l’oblit. Creiem que és un acte de justícia reivindicar aquesta “segona divisió del rock” que tantes perles i bons moments ens van deixar, i que actualment es troba injustament oblidada, o inclús resulta desconeguda per les noves generacions.

La major part dels programes tenen l’estructura i el plantejament típic d’una biografia musical, però d’altres incideixen més aviat en un moment determinat i concret de la seva vida i la seva obra: un àlbum transcendental, un període especialment significatiu de la seva vida personal o artística.

ELS NOUS CLÀSSICS va figurar durant cinc anys a la graella de Ràdio 90, del 2004 al 2009, i els programes que s’ofereixen aquesta temporada d’hivern i primavera del 2011 són repetició d’alguns d’aquells ja emesos, si bé revisats, regravats i reformulats.

S’emet els dissabtes a les 11 del matí, amb direcció i presentació de Josep Cuèllar.