Sandoz Xanax Online

Un programa de Josep Cuèllar

TECHNOPOLIS s’emet els diumenges a les 8 del vespre en una franja de tarda-vespre-nit ocupada per la música d’arrel electrònica.

En el nostre cas, el programa s’enfoca directament cap el pop electrònic i el techno-pop, principalment europeu i nord-americà.

Partint dels dos grans referents del gènere, Depeche Mode i Kraftwerk, intentem oferir una perspectiva de tota la música que bull al darrera del món dels sintetitzadors, descobrint propostes interessants aparegudes bàsicament els darrers 8 o 10 anys, però també tenint molt presents les arrels d’aquest estil, que sens dubte són els anys 80, als quals també acudim sovint.

TECHNOPOLIS s’estructura en 4 seccions: Actualitat (novetats discogràfiques); El Retrovisor (una mirada a la dècada dels 80); Material Sensible (un disc que cal descobrir o redescobrir), i Fet i Desfet (Mix i Remix). També periòdicament es fan monogràfics especials.

És important dir que, immediatament després del nostre programa, Ràdio 90 emet dues hores de selecció musical basades en el mateix tipus de música, per la qual cosa el programa en certa manera tindrà continuïtat fins les 11 de la nit.

En definitiva, que TECHNOPOLIS és 1 hora (o 3, si hi afegim la selecció posterior) dedicada als amants dels sintetitzadors.

Vegeu-ne més informació al blog de Order Xanax Cheap.

I per escoltar els programes anteriors, entreu a l’apartat ARXIU, subapartat TECHNOPOLIS, i escolliu la temporada que us interessi, d’acord amb el següent índex:

-Estiu 2010: programes del 001 al 014

-Tardor 2010: programes del 015 al 028

-Hivern 2010-2011: programes del 029 al 040

[spotify:track:4L3qOjL40g7cnBaVmQdgS8]