Can I Buy Xanax In Bali - Can You Get Xanax Prescription Online

Order Xanax Online Overnight Shipping

Un programa de Josep Cuèllar

TECHNOPOLIS s’emet els diumenges a les 8 del vespre en una franja de tarda-vespre-nit ocupada per la música d’arrel electrònica.

En el nostre cas, el programa s’enfoca directament cap el pop electrònic i el techno-pop, principalment europeu i nord-americà.

Partint dels dos grans referents del gènere, Depeche Mode i Kraftwerk, intentem oferir una perspectiva de tota la música que bull al darrera del món dels sintetitzadors, descobrint propostes interessants aparegudes bàsicament els darrers 8 o 10 anys, però també tenint molt presents les arrels d’aquest estil, que sens dubte són els anys 80, als quals també acudim sovint.

TECHNOPOLIS, durant la temporada d’hivern (setembre-juny),  s’estructura en 4 seccions: Actualitat (novetats discogràfiques); El Retrovisor (una mirada a la dècada dels 80); Material Sensible (un disc que cal descobrir o redescobrir), i Fet i Desfet (Mix i Remix).

Durant l’època d’estiu, però, canvia de format i habitualment emet monogràfics. Aquest any, fins al mes d’agost, els monogràfics se centraran en sis grups que participen en la VII edició de l’Amphi Festival, un gran certamen que se celebra a Colònia (Alemanya) els dies 16 i 17 de juliol i que té com a protagonista als diferents estils musicals que configuren la base del TECHNOPOLIS. I la resta de l’estiu? Sorpresa: preferim no desvetllar-ho i que siguin els oients qui ho descobreixin per si mateixos.

És important dir també que, estiu i hivern, immediatament després del nostre programa, R90 emet dues hores de selecció musical basades en el mateix tipus de música, per la qual cosa el programa en certa manera tindrà continuïtat fins les 11 de la nit.

En definitiva, que TECHNOPOLIS és 1 hora (o 3, si hi afegim la selecció posterior) dedicada als amants dels sintetitzadors.

Vegeu-ne més informació al blog de Order Green Xanax Bars Online.

I per escoltar els programes anteriors, entreu a l’apartat ARXIU, subapartat TECHNOPOLIS, i escolliu la temporada que us interessi, d’acord amb el següent índex:

-Estiu 2010: programes del 001 al 014

-Tardor 2010: programes del 015 al 028

-Hivern 2010-2011: programes del 029 al 040

-Primavera 2011: programes del 041 al 053

[spotify:track:4L3qOjL40g7cnBaVmQdgS8]