Buy Xanax Eu, Order Xanax Online Cheap

Buy Xanax RomaniaSET DE FRESCUS és un programa pensat i dissenyat expressament per a Ràdio 90 i per aquest estiu del 2011.

Jugant amb un nom que fa referència tant a allò que és “nou” com a la frescor tan desitjada en el temps d’estiu, en Carlus Fontfreda i la Núria Noguera ens proposen d’endinsar-nos en set produccions discogràfiques publicades enguany en el camp de la música jazz, matèria de la que ells en són acreditats especialistes, com han demostrat sobradament en altres programes anteriors. Com diu la falca de presentació, es tracta de productes “acabats de collir de l’hort”, frescos i estimulants.

SET DE FRESCUS s’emet els dissabtes a la 1 del migdia, des del 30 de juliol fins al 10 de setembre, en substitució del “Ningú no és perfecte”, que s’agafa unes setmanes de vacances. És a dir, que a Ràdio 90 substituïm durant un temps el bon cinema per la bona música.

Set d’estiu, set de frescor, set de bona música… i 7 programes diferents i amb el segell de qualitat a que ja ens tenen acostumats la Núria i en Carlus.