Buy Xanax Romania

Un programa de Josep Cuèllar

TECHNOPOLIS s’emet els diumenges a les 8 del vespre en una franja de tarda-vespre-nit ocupada per la música d’arrel electrònica.

En el nostre cas, el programa s’enfoca directament cap el pop electrònic i el techno-pop, principalment europeu i nord-americà.

Partint dels dos grans referents del gènere, Depeche Mode i Kraftwerk, intentem oferir una perspectiva de tota la música que bull al darrera del món dels sintetitzadors, descobrint propostes interessants aparegudes bàsicament els darrers 8 o 10 anys, però tenint sempre molt present les arrels d’aquest estil, que sens dubte són els anys 80, als quals també acudim sovint.

TECHNOPOLIS, durant la temporada d’hivern (setembre-juny), s’estructura en 4 seccions: Actualitat (novetats discogràfiques); El Retrovisor (una mirada a la dècada dels 80); Material Sensible (un disc que cal descobrir o redescobrir), i Fet i Desfet (Mix i Remix). Aquesta darrera, però, només es pot escoltar a través del podcast (no per FM ni Internet), immediatament després d’acabar el programa convencional de 60 minuts de durada.

TECHNOPOLIS 2.0

A partir d’aquesta temporada 2011-2012, incorporem també una proposta complementària, que igualment només és accessible a través del podcast: TECHNOPOLIS 2.0

Es tracta de programes especials, sense una periodicitat fixa, i que oferiran tres propostes diferents: especials dedicats a un grup o intèrpret; sèries de programes sobre un subgènere específic dins el camp de la música electrònica; i alguns Material Sensible extres, bàsicament sobre grups més desconeguts i que no tenim espai per encabir-los en la mateixa secció del programa “normal”.

Acabarem dient que, tant per FM com per Internet, immediatament després del nostre programa, Ràdio 90 emet dues hores de selecció musical basades en el mateix tipus de música, per la qual cosa el programa en certa manera tindrà continuïtat fins les 11 de la nit.

Vegeu-ne més informació de tot plegat al nostre blog de How To Order Xanax Online Forum.

I per escoltar els programes anteriors al núm.65, entreu a l’apartat ARXIU, subapartat TECHNOPOLIS, i escolliu la temporada que us interessi, d’acord amb el següent índex:

-Estiu 2010: programes del 001 al 014

-Tardor 2010: programes del 015 al 028

-Hivern 2010-2011: programes del 029 al 040

-Primavera 2011: programes del 041 al 053

-Estiu 2011: programes del 054 al 064

[spotify:track:4L3qOjL40g7cnBaVmQdgS8]