Xanax Pills For Sale Online - Xanax Mastercard

Cheap Alprazolam Online

Edita i presenta Xavier Baca

L’Informatiu cultural és un espai on us portarem tota l’actualitat cultural de la Garrotxa. Propostes per als oients, entrevistes amb els organitzadors dels actes, opinió, i recomanacions personals de diferents col·laboradors.

L’Informatiu Cultural de Ràdio 90 pretén ser un programa informatiu de proximitat, centrat en la cultura, molt lligat amb la filosofia de la nostra ràdio. A part de col·laboracions puntuals de diferents amics de Ràdio 90 també tenim dos seccions fixes:

La Columna de la Blogosfera realitzada per en David Ràfols.

Consta de dos apartats que es basen en un punt comú: la reflexió per les coses que passen a la humanitat.

El primer apartat, que s’emet el primer cap de setmana de cada mes, fa un cop d’ull al passat, i tracta de fer notar els canvis que hi ha hagut en els últims 30 anys. Així, s’exposen tot un seguit de temes, fent història del que vivim actualment i hem viscut en el passat.

El segon apartat són escrits de periodistes amb professió, periodistes sense professió però amb forta vocació, o bé gent que ni tan sols és periodista, però que exposen d’excel·lent manera fets i reflexions d’actualitat. Una manera de fer reviure la frase “un altre periodisme és possible”: un periodisme objectiu, concís, apolític i d’opinió, però que no estigui subjecte a interessos de grans mitjans i sí al del poble.

Les Efemèrides realitzada per la Núria Pascal.

A través de l’Agenda Llatinoamericana cada setmana fem un repàs de les efemèrides que es compleixen durant els propers 7 dies. Destaquem fets històrics per no oblidar-los, perquè la història no es repeteixi, o per alegrar-nos de que a vegades es faci justícia i les coses puguin millorar. També destaquem dies mundials que ens conviden a la reflexió, dates importants als calendaris de les diferents religions, i, perquè no, les fases de la lluna. Tot plegat, seleccionat amb un criteri totalment personal de totes les dates que es destaquen en les pàgines de l’agenda llatinoamericana, i amanit amb opinió i comentaris personals.

Així doncs us esperem els dissabtes i diumenges a les dues del migdia.