Buy Xanax Craigslist - Alprazolam Bars Online

Bluelight Xanax OnlineCom cada tercer cap de setmana de mes us convoquem a les ones de la ràdio lliure per connectar-nos a les observacions que ens inspira Llunarbori 2020, calendari amb 13 mesos, 13 llunes, 13 arbres. Un programa on celebrem aquest moment de la natura que va del 21 de gener al 17 de febrer, sota la influència de l’arbre de la Servera, coneixem la seva màgia i les seves virtuts i el què ens diu el vers que l’acompanya:
“Sóc una extensa inundació en el pla”

La Rosa, l’Elena, la Pilar i la Nuri, cada 4 setmanes ens trobem per compartir a les ones, atretes per aquesta manera de viure el temps que ens convida el calendari Llunarbori amb l’observació dels cicles de la natura, el pas del temps, les fases de la lluna…
Conectem doncs amb Ràdio Llunarbori: la Servera.

Sintonitzeu la freqüència dels 101.4 FM el dissabte 15 de febrer a les 10 del matí i diumenge 16 de febrer a les 12 del migdia.

Un cop emès, podeu recuperar en Buying Alprazolam Online Cheap.
i per a saber-ne més :
Buy Alprazolam Mexico

Where To Buy Xanax Uk

Buying XanaxBritànics al 100%, Wolf Alice és una banda de rock que saben el que es fan i que pren el seu nom d’una història de l’escriptora Angela Carter. El grup va néixer l’any 2010 inicialment com un duet acústic entre Ellie Rowsell (veu i guitarra) i Joff Oddie (guitarra). Però a la parella se li quedava curt aquest format i això va fer que busquessin l’incorporació de dos altres membres per poder tenir un so més elèctric i contundent. Es podria dir que tot els va anar força bé des d’un principi, i el desembre de 2013, després d’haver publicat únicament un parell de singles i un EP, van ser escollits per la BBC Radio 6 Music com la banda més ‘bloggejada’ i també van rebre el premi al ‘Best Breakthrough Artist’ als UK Festival Awards.

Des d’aquest moment no han parat de trepitjar escenaris i platós i guanyar adeptes al seu so gràcies als seus dos àlbums “My Love is Cool” (2015) i “Visions of a Life” (2017), amb el que van resultar guanyadors del Mercury Prize. El seu so directe i desenfadat, rocker però també obert a provar noves direccions i formats, és com una alenada d’aire fresc, i esperem que us faci gaudir en el proper Directes.

El programa, presentat per la Júlia de Balle, es podrà escoltar aquest dissabte dia 15 de febrer a les 17h, i el diumenge dia 16 a les 20h.

Buying Xanax Online Australia

Order Xanax Online Overnight DeliveryEn aquesta ocasió la Lili Guerrero ens porta a la ciutat de Berlín, a un fred març de 2016 on la banda alemanya AnnenMayKantereit van gravar un àlbum en directe juntament amb amics i col·laboradors: “AnnenMayKantereit & Freude”.

Aquesta jove banda de Colònia porta des de el 2011 tocant a carrers, universitats, locals i festivals d’arreu d’Europa aconseguint així un públic fidel i entregat, tant ha estat el seu èxit que els ha portat a firmar amb la productora Universal l’any 2018.

La música pop-folk carinyosa que ens ofereixen juntament amb la veu singular i rascada del cantant Henning May han esdevingut tot un fenomen musical a molts països europeus.

Així doncs a Ràdio 90 reviurem aquest concert per fer una pinzellada del seu recorregut.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 8 de febrer a les 17h, i el diumenge dia 9 a les 20h.

Buy Cheap Xanax Bars

Xanax Online CanadaBiciruling… i moltes més.

Actualment són moltes les persones que viatgen en bicicleta pel món. Però això no és una cosa d’ara. Des de sempre, hi ha hagut viatgers que han donat la volta al planeta; i d’això en parlarem en aquest programa, perquè sapigueu que no importa l’època, les condicions ni el tipus de bicicleta. Només calen ganes de descobrir el món a una velocitat més natural i més propera a la gent i  a les cultures que trobem pel camí.

Com diu Heinz  Stucke: La bicicleta és el millor passaport per connectar amb l’entorn de manera més humana.

Si vols saber i conèixer una mica més sobre aquests aventurers d’abans i d’ara, no et perdis aquesta novena connexió amb Biciruling fent la volta al món.

Escolta’ns en directe el dissabte a les 10 del matí i el diumenge en repetició a les 12 del migdia, sintonitzant la F.M. 101.4 o bé per internet a la web Cheap Alprazolam Online. o descarrega el podcast des de la pàgina Buy Alprazolam Online Reviews

Si en voleu saber més podeu consultar la seva Cheapest Xanax Prices o també el seu perfil a Order Alprazolam Online.

Alprazolam Uk Buy

Alprazolam Bula AnvisaAquest proper dissabte, dia 1 de febrer, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda  de Metal Progressiu Dream Theater, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Ja és la tercera vegada que aquesta virtuosa formació, formada a New York al 1985, son els artistes convidats al nostre programa. En aquesta ocasió per la celebració del vintè aniversari del seu disc , “Scenes from a Memory”,  un treball conceptual que gira en torn a la història d’un jove, que a través d’un regressió, descobreix el seu passat que està relacionat amb l’amor, infidelitat i assassinat de un altre personatge anomenat Victoria Page.

El disc protagonista d’aquesta setmana, Live Scenes from New York, va ser enregistrat el 30 d’agost del any 2000 a la seva ciutat natal. I com no pot ser d’un altra manera, interpreten el disc original en la seva totalitat on trobem temes amb un pols rítmic imparable com “Strange Deja Vu”, a moments instrumentals estratosfèrics a “The Dance of Eternity”, a moments de atmosfèrics com “The Spirit Carries On”.

Així doncs, un programa carregat sobretot de música d’una qualitat tan interpretativa com emocionant i emotiva, de cotes colossals, Oh Yeah !!