Can You Buy Xanax In India - Order Xanax Online Overnight Delivery

How To Order Xanax Online ForumNeix a la Garrotxa i el Ripollès el primer FESS rural, un festival impulsat per activistes de l’Economia Social i Solidària que es presenta com un punt de trobada de les economies transformadores als territoris rurals. Se celebrarà el 31 d’agost d’enguany a Vallfogona de Ripollès.

La jornada vol fer visibles les iniciatives d’economia transformadora de la zona i crear un punt de trobada i intercooperació entre tots els projectes participants. S’hi dedica un espai al Mercat Social, un punt de trobada on productores, artesanes, cooperatives, creadores, entintats, associacions i projectes d’economies transformadores es presenten al públic visitant.

El grup impulsor del FESS rural està format per persones de les xarxes locals XES Garrotxa i la XES Ripollès que creuen en una nova forma de produir, distribuir i consumir des dels territoris rurals, representant una alternativa viable i sostenible per satisfer les necessitats individuals i globals. Defensen un sistema econòmic respectuós amb les persones i l’entorn que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Vallfogona de Ripollès, la Comissió de Festes de Vallfogona i el Cercle Garrotxa Ripollès (CercleGR).

Aquí teniu tota la programació i els projectes que hi participen. Podeu seguir les novetats a les xarxes amb Buying Xanax Online Legally i @FESSrural i Buy Alprazolam Online Overnight Delivery

Segur que us engrescarà !!! “És rural, és real , és plural, El FESS és “agricultural”!!!

Safe Place To Order Xanax OnlineA Ràdio 90 us animem a assistir al “Fessrural” i a descobrir tot un món que potser no ens queda gens lluny. I us presentem aquest programa especial on fem un recorregut radiofònic per  tota la programació d’aquest festival que ens interpel·la en la nostra manera de viure i de relacionar-nos amb l’entorn i la nostra quotidianitat. En 90 minuts hi posem veu i música per tal d’escoltar el contingut de les activitats, actes, projectes, xerrades, tallers, taules rodones, exposicions, concerts…. Alhora que escoltarem  diferentes veus que ens expliquen, com a la nostra comarca, ja als anys 80 i 90 es vivien  experiències que ens parlen d’autoorganització col·lectiva, intercanvi i ajuda mútua,  grups de consum agroecològic…Així mateix tenint present la nostra terra i la pagesia en  els orígens,   Passat, present i futur es barregen alhora i s’intercalen en aquest tapís de veus que hem preparat amb molta il·lusió i d’una manera col·lectiva i creativa, gaudint fent-lo i desitjant que el gaudiu.

Aquest programa especial es podrà escoltar demà dissabte dia 24 d’agost a partir de les 21h., i també el diumenge, dia 25, a partir de les 17h. (aquest dia, excepcionalment, no s’emetrà El Club del Country).

Alprazolam Online Sales

Purchasing Xanax OnlineUs convidem a escoltar la segona connexió amb Biciruling Vuelta al mundo 2019-2025, on Raül ens explica les sensacions viscudes, des de que va sortir de casa seva (Vitoria-Gasteiz) al mes de maig, amb moltes ganes d’aventures. Com va viure el pas per la frontera, no només la frontera geogràfica de creuar a un altre país (França). Com li ha anat la travessia en  la part sud d’aquest país, on es nota el respecte per les bicis, I sempre hi ha rutes ciclables que et permeten moure en bici pels llocs.

“En Francia se respira un gran ambiente ciclista y también viajero. Hay una cultura ciclista increïble. Te encuentras viajeros ciclistas por todos lados. Aquí viajar en bicicleta con alforjas es una cosa muy normal, es algo natural”. Raül Alzola.

Aquest cap de setmana escolta Biciruling a Ràdio 90 el dissabte 3  d’agost a les 10 del matí i en repetició el diumenge 4, a les 12 del migdia.

I per saber-ne més:

Online Alprazolam

Buying Alprazolam In Thailand

Ordering Xanax Online SafeCirquet Clarinet s’alegratula d’anunciar (amb timbal i plateret) la presentació en la funció de diumenge, dia 28, a les 22:00, del duet format per en Pol i na Maria, dues veus molt joves trobades a Olot, i que, perfectament acompanyades al piano, van trenant cançons d’autors que els hi agraden, tant en català com en anglès.

Melodies i textures vocals que inevitablement faran vibrar (és literal) la fibra sensible del oient. Un regal presentat senzillament que tenim el gran plaer de poder-vos oferir.

Alehop!!!

How To Xanax Online

Bluelight Xanax OnlineEn aquesta ocasió la Lili Guerrero entrevista al jove escriptor garrotxí Jofre Domènech que recentment ha publicat la seva primera obra (Qué Locura!), de l’editorial Adarve.

En aquesta entrevista desgranarem una mica el contingut d’aquest llibre que s’auto-defineix com una obra de filosofia i descobriment personal en clau poètica, on a través de 3 capítols es pot palpar l’evolució de l’ésser des de la foscor cap a la llum.

Qué Locura! és un manifest i una denuncia a aquest sistema mundial que ens colpeja i ens esclavitza constantment, expressat d’una manera ferma i qüestionant el qui som i cap a on anem, tot això explicat amb el do de la paraula que embelleix les tristeses i els hi posa llum.

Aquest programa especial es podrà escoltar el proper dissabte dia 27 de juliol a les 21h., i també el diumenge, dia 28, a les 18h.

Buy 3 Mg Xanax Online

Ràdio 90 s’ha afegit a la celebració dels 50 anys de l’arribada de l’home a la Lluna amb tres programes especials realitzats pels nostres companys David Ràfols i Marc Ferrés, l’últim dels quals es va emetre a principis de mes.

Aquest dissabte, dia 20 de juliol, just quan es compleix la data exacta de l’efemèride, es podran tornar a escoltar íntegres i d’una tirada els tres programes, des de les 21h i fins la mitjanit.

Una ocasió per reviure aquells moments únics i especials, repassant totes les implicacions tecnològiques, polítiques, socials i culturals d’un esdeveniment que ha marcat la història de la Humanitat.