Cheap Alprazolam From Mexico - Order Xanax 2Mg Online

Buying Alprazolam Online CheapL’últim Directes de la temporada de tardor ens convida a escoltar un concert mític d’una banda llegendària i en un local emblemàtic: es tracta del doble concert que l’ALLMAN BROTHERS BAND va oferir el mes de març de 1971 en el Fillmore East de Nova York, i recollit en un doble àlbum anomenat justament At Fillmore East, publicat aquell mateix any.

L’actuació al Fillmore està considerada una de les més memorables de la història del rock, amb una banda que es trobava en un moment pletòric, i oferint una insuperable barreja de blues, rock “sureño” i fins i tot jazz, amb antològics duels de guitarra entre Duane Allman i Dickey Betts, en temes que, en alguns casos, s’apropen (o superen) els 20 minuts de durada.

Un àlbum aclamat per la crítica i el públic, i esdevingut un clàssic que encara ara està considerat entre els més grans dels darrers 40 anys de la música rock.

Tot això ho podrem reviure aquest dissabte, dia 15 de desembre, a les 5 de la tarda, de la mà d’en Ton Torné. No us ho perdeu!

I el diumenge, dia 16, a la mateixa hora, repetirem el programa que en Miquel Pascal va dedicar al concert que el BIEL BALLESTER TRIO va oferir a la sala El Torín d’Olot el mes de febrer passat. Es tracta de la primera part del concert, la segona us l’hem ofert més recentment, en aquesta mateixa temporada de tardor.

.