Buy Xanax Pills Online, India Xanax Buy

Com és habitual a l’estiu, doble sessió de Directes, recuperant programes emesos durant la temporada de tardor del 2013:

Aquest proper dissabte, dia 12 de juliol, a les 5 de la tarda, en Josep Cuèllar ens proposa de revisar els concerts que Morrissey va oferir l’any 2004 al seu país, Gran Bretanya, recollits en l’àlbum Live at Earls Court, publicat l’any 2005, i on bàsicament presenta temes de la seva darrera etapa, magistralment executats per un cantant en plenitud de facultats vocals i amb un absolut domini de l’escena.

I el diumenge, dia 13, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que la Júlia de Balle va dedicar al disc One More Reason to Forget, dels nord-americans Low. El disc, editat el 1998 i enregistrat en una església de Louisville, Kentucky, captiva gràcies a uns acords simples, un ritme slow i, sobretot, per la màgica combinació de les veus dels components de la banda.

.