Xanax Cheap Online, Buy Xanax Script

Més Directes d’estiu aquest cap de setmana:

El dissabte, dia 19 de juliol, a les 5 de la tarda, i de la mà d’en Xevi Baca, el protagonista serà Jimi Hendrix, per molts experts el millor i més influent guitarrista elèctric de tots els temps, i probablement el músic que més discos ha publicat després de la seva mort. Un exemple és el protagonista del Directes, enregistrat amb la seva banda, The Jimi Hendrix Experience, al Winterland Ballroom de San Francisco, Califòrnia, el 1968, però publicat l’any 2011 sota el nom de “Winterland”.

I el diumenge, dia 20, a les 4 de la tarda, torn per a Public Enemy, la banda formada el 1982 a la Universitat Adelphi de New York, i que va revolucionar el món de la música, i especialment el del hip hop, per unes lletres combatives, missatges d’orgull, autodefensa i afirmació cultural a la comunitat afroamericana i un estil molt propi. El directe que ens presenta l’Àlex Vilar es troba a l’album “Fight the power – Greatest hits”, que va veure la llum el 2006.

.