Xanax Pfizer Buy Online, Online Xanax Prescription

Buying Alprazolam Online CheapEl dissabte farem un petit homenatge al rei de la rumba catalana, que aquest dimecres 27 d’agost ens ha deixat.

Pere Pubill i Calaf, Peret, aquest gitano nascut a Mataró va internacionalitzar aquest gènere musical tant nostrat. Com va dir aquests dies un membre de Los Manolos, “de rei de la rumba només n’hi havia un”. Peret va mostrar sobre els escenaris una energia incommensurable i memorable va ser la seva actuació a la cloenda dels Jocs Olímpics de Barcelona’ 92.

Al llarg d’una hora tindrem una bona mostra de la rumba que es fa a casa nostra amb artistes de totes les èpoques on veurem la gran vitalitat que té la rumba . Des dels Sabor de Gràcia, Gato Pèrez als 9Son, La Carrau o La Pegatina a la rumba li queda una llarga vida.

Com sempre a partir de les 12 del migdia per la Ràdio lliure i cultural de La Garrotxa!

.