Buy Xanax In Mexico, Buy Bulk Xanax Online

Buying Alprazolam Online Cheap

Josep M. Rifà, president de l’Esbart

Com en anys anteriors per aquestes dates, l’Esbart Olot es torna a apropar als micròfons de Ràdio 90 per presentar els seus nous espectacles per aquesta primavera 2015.

Josep Maria Rifà, president de l’entitat, explica al llarg d’uns 45 minuts les actuacions previstes per al cap de setmana del 9 i 10 de maig al Teatre Principal d’Olot. El primer espectacle, anomenat Dual (dissabte dia 9, a les 20:00h), vol fusionar elements de la dansa tradicional catalana i de la dansa moderna, a través de dos actes: al principi el pes predominant és el de la dansa tradicional, però s’acabarà donant pas preferencial a la dansa moderna. Un mateix espectacle amb dos actes, que escenifica l’evolució de la dansa catalana al llarg dels anys, abastant des de balls més tradicionals de tots els Països Catalans a coreografies de nova creació, completament contemporànies.

Buy Alprazolam MexicoEl segon espectacle (diumenge dia 10, a les 19:00h), titulat Que canti qui balli!, és al mateix temps un concert i un espectacle de dansa. Xantre, grup musical que des de fa anys recull i arranja cançons transmeses oralment a Catalunya, i l’Escola de l’Esbart Olot s’han unit per crear un espectacle únic, a mig camí entre un recital de cançons i una mostra de danses.

Aquest programa de Les entitats tenen la paraula, presentat per la Rosa Sans, es podrà escoltar aquest dissabte, dia 2 de maig, a les 11h., i el diumenge, dia 3, a les 12h.

.