Xanax Online Sverige, Buy Alprazolam India

Buying Alprazolam Online CheapD’aquí a pocs dies, en concret el dijous 14 de maig, començarà a Vancouver la nova gira dels irlandesos U2, una gira que passarà per Catalunya, amb quatre dates confirmades al Palau Sant Jordi de Barcelona, la segona setmana d’octubre, i per les quals ja es van esgotar totes les entrades fa un parell de mesos.

Amb motiu d’aquest inici de gira, el nostre col·laborador Josep Mª Corbalán, seguidor de la banda des dels seus inicis, ens ha preparat un doble programa en el qual repassarem U22, un disc de col·leccionista, que recull 22 temes enregistrats durant la seva anterior gira 360º World Tour, i que U2 van oferir com a obsequi als membres del seu club de fans amb la renovació de la subscripció de l’any 2012.

Durant aquests dos programes, els dissabtes 9 i 16 de maig, a les 17:00 hores, escoltarem bona part dels temes inclosos en U22, i explicarem com es van escollir els mateixos i altres anècdotes del disc i de la gira.

I evidentment la música també serà protagonista, amb versions espectaculars de clàssics com With or Without You, Until The End Of The World, Where The Streets Have No Name o Misterious Ways, i també d’algunes petites joies de la seva discografia que no són tan habituals en els seus directes com Walk On, The Unforgettable Fire, Ultraviolet, One Tree Hill o Out Of Control.

Si us agraden els U2, no us podeu perdre aquest Directes en format doble, us asseguro que valdrà molt la pena.

.