Buy Xanax In Uk - Xanax Online Overnight Shipping

Buying Alprazolam Online CheapAquesta setmana al Directes l’Àlex Vilar ens porta el productor de hip-hop/trip-hop Wax Tailor.

Aquest artista, nascut a Vernon, Eure el 1975 va comença la seva carrera musical com a productor de hip-hop als anys 90 amb el grup La Formule.

Al 2001 va començar a treballar en el seu projecte personal Wax Tailor, una barreja entre hip-hop, downtempo, trip-hop, que després d’algun EP i moltes col·laboracions amb músics d’altres disciplines va plasmar en el seu primer treball: Tales of the forgotten melodies, un àlbum ple de samples extrets de pel·lícules clàssiques i un estil molt característic que va suposar una revelació l’any 2005.

Una de les seves particularitats són els seus cuidats directes, amb projeccions acompanyant la música i les col·laboracions habituals de la cello Marina Quaisee, la cantant Charlotte Savary, la flauta travessera Marine Thibault, el tècnic de so Mr. Gib i els rappers Madwreck i Mattic, del grup The others.

En el directe seleccionat avui va més enllà i experimenta amb una orquestra simfònica sencera. Va titular l’experiment Phonovisions Symphonic Orquestra i van enregistrar-ho al maig del 2014 al teatre Sebastopol de Lille, França.

Així que si voleu passar una hora amb bona música aquest dissabte, 5 de desembre, a les 5 de la tarda, sintonitzeu el 101.4 FM, la freqüència de Ràdio90, la ràdio lliure i cultural de la Garrotxa.

.