Buying Xanax Online LegalEn aquesta ocasió la Lili Guerrero ens porta a la ciutat de Berlín, a un fred març de 2016 on la banda alemanya AnnenMayKantereit van gravar un àlbum en directe juntament amb amics i col·laboradors: “AnnenMayKantereit & Freude”.

Aquesta jove banda de Colònia porta des de el 2011 tocant a carrers, universitats, locals i festivals d’arreu d’Europa aconseguint així un públic fidel i entregat, tant ha estat el seu èxit que els ha portat a firmar amb la productora Universal l’any 2018.

La música pop-folk carinyosa que ens ofereixen juntament amb la veu singular i rascada del cantant Henning May han esdevingut tot un fenomen musical a molts països europeus.

Així doncs a Ràdio 90 reviurem aquest concert per fer una pinzellada del seu recorregut.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 8 de febrer a les 17h, i el diumenge dia 9 a les 20h.

.