Buying Xanax Online LegalBritànics al 100%, Wolf Alice és una banda de rock que saben el que es fan i que pren el seu nom d’una història de l’escriptora Angela Carter. El grup va néixer l’any 2010 inicialment com un duet acústic entre Ellie Rowsell (veu i guitarra) i Joff Oddie (guitarra). Però a la parella se li quedava curt aquest format i això va fer que busquessin l’incorporació de dos altres membres per poder tenir un so més elèctric i contundent. Es podria dir que tot els va anar força bé des d’un principi, i el desembre de 2013, després d’haver publicat únicament un parell de singles i un EP, van ser escollits per la BBC Radio 6 Music com la banda més ‘bloggejada’ i també van rebre el premi al ‘Best Breakthrough Artist’ als UK Festival Awards.

Des d’aquest moment no han parat de trepitjar escenaris i platós i guanyar adeptes al seu so gràcies als seus dos àlbums “My Love is Cool” (2015) i “Visions of a Life” (2017), amb el que van resultar guanyadors del Mercury Prize. El seu so directe i desenfadat, rocker però també obert a provar noves direccions i formats, és com una alenada d’aire fresc, i esperem que us faci gaudir en el proper Directes.

El programa, presentat per la Júlia de Balle, es podrà escoltar aquest dissabte dia 15 de febrer a les 17h, i el diumenge dia 16 a les 20h.

.