Buying Xanax Online LegalCom cada tercer cap de setmana de mes us convoquem a les ones de la ràdio lliure per connectar-nos a les observacions que ens inspira Llunarbori 2020, calendari amb 13 mesos, 13 llunes, 13 arbres. Un programa on celebrem aquest moment de la natura que va del 21 de gener al 17 de febrer, sota la influència de l’arbre de la Servera, coneixem la seva màgia i les seves virtuts i el què ens diu el vers que l’acompanya:
“Sóc una extensa inundació en el pla”

La Rosa, l’Elena, la Pilar i la Nuri, cada 4 setmanes ens trobem per compartir a les ones, atretes per aquesta manera de viure el temps que ens convida el calendari Llunarbori amb l’observació dels cicles de la natura, el pas del temps, les fases de la lluna…
Conectem doncs amb Ràdio Llunarbori: la Servera.

Sintonitzeu la freqüència dels 101.4 FM el dissabte 15 de febrer a les 10 del matí i diumenge 16 de febrer a les 12 del migdia.

Un cop emès, podeu recuperar en Xanax 2Mg Bars Buy.
i per a saber-ne més :
Buying Xanax Online Australia

.