Buying Xanax Online LegalUs donem la benvinguda a Biciruling des de Geòrgia. Som la Rosa Sans i la Nuri Aguilar, i des de les ones de  ràdio 90 us oferim una connexió mensual amb Raül Alzola, l’home que el 7 d’abril del 2019 va sortir d’Olot pedalant la vida.

Després d’una pausa per a frenar l’arribada de l’hivern, Biciruling re-emprèn el viatge allà on el va deixar:Xanax 2Mg Bars Buy Turquia. La represa no ha estat fàcil, encara queda hivern i a l’est de Turquia encara es nota: molt de fred,  neu, muntanyes altes i el camí cap a Geòrgia es fa afrontant moments difícils però que Raül aprofita per aprendre i reconnectar amb el viatge. Tot això i més ens ho explicarà a la següent connexió…

No us perdeu aquest nou episodi de les aventures de Biciruling fent la volta al món en bicicleta, lluitant contra els elements per superar-se a sí mateix.

Nada ocurre por arte de magia, la magia eres tú.” Raül Alzola

Escolta’ns en directe el dissabte a les 10 del matí i el diumenge en repetició a les 12 del migdia, sintonitzant la F.M. 101.4 o bé per internet a la web Buying Xanax Online Australia. o descarrega el podcast des de la pàgina Order Xanax Online Overnight Delivery

Si en voleu saber més podeu consultar la seva Cheap Xanax Necklace o també el seu perfil a Cheapest Xanax Bars Online.

.