Buying Xanax Online LegalAquest proper dissabte, dia 14 de març, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la mítica banda Van Halen, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

A l’any 2012, els seguidors d’aquest quartet van rebre amb molt d’entusiasme la edició d’un nou treball en estudi, sota el nom de “A Different Kind of Truth”,  amb la formació clàssica que va gravar els primers sis àlbums de la seva discografia amb Edward Van Halen a la guitarra i David Lee Roth a la veu.

El disc protagonista d’aquesta setmana, Tokio Dome Live in Concert, va ser enregistrat a la capital japonesa al juny del 2013, i ve a ser el primer directe oficial de la agrupació amb la alienació més popular, amb la baixa del gran baixista Michael Anthony substituït pel Wolfang Van halen, fill del Edward.

Així doncs, un directe d’una banda tan innovadora com creativa, i que va marcar les pautes de la guitarra elèctrica dintre del rock, Oh Yeah !!

.