Buying Xanax Online LegalUs presentem una altra edició de Ràdio Llunarbori, un programa inspirat pel calendari Llunarbori que ens arriba de la mà d’Elena Sixto i que dansa a l’entorn del Sol i la Lluna. En aquesta quarta edició radiofònica el Freixe és l’arbre protagonista d’aquest mes lunar que va del 18 de febrer al 17 de març segons la mitologia celta.

Freixe; (Fraxinus excelsior.)· l’arbre del Renaixement, En la seva Lluna brota la primavera.  I el vers que l’acompanya diu:
“Sóc un vent en les aigües profundes” 

Xanax 2Mg Bars BuyUs convidem a compartir un temps dedicat a la vida, a la natura, als arbres, a la lluna, a la poesia, a la música,.. us agraïm la vostra escolta i esperem que us eixampli el somriure i el cor! Gràcies.

Escolteu-lo el dissabte 14 de març a les 10 del matí i diumenge 15 a les 12 del migdia en repetició, a la sintonia dels 101-4 F. M.

Un cop emès, podeu recuperar en Buying Xanax Online Australia.
i per a saber-ne més :
Order Xanax Online Overnight Delivery

.