Buying Xanax Online LegalAvui dissabte, dia 21 de març, Ràdio 90 estrena la temporada de primavera, que inclou la incorporació d’un nou programa anomenat Fans de Fum.

Fans de Fum, presentat per la Lili Guerrero, que durant molt de temps va ser responsable, juntament amb l’Aleix Cortés, del Patxoka Sound, es defineix com a magazine musical alternatiu, on descobrirem nous grups emergents i estils musicals, enfocant el programa a la subcultura que se’n deriva dels artistes. En definitiva, una psicoanàlisi del moviment fan.

El programa s’emet cada dissabte a les 20h, en substitució de Pasturant l’ovella negra, que de moment no continua a la graella.

La resta de la programació no presenta variacions, i tan sols destacarem que durant aquests mesos de primavera el programa Don’t worry be funky (diumenges 19h.) s’ofereix en un format exclusivament musical, sense presentacions.

Esperem que amb la música, la cultura i la natura com a eixos vertebradors de la proposta de Ràdio 90, puguem contribuir a fer una mica més suportables aquests moments difícils que ens ha tocat viure.

.