Buying Xanax Online LegalAl Directes d’aquest dissabte, el nostre col·laborador Josep Mª Corbalán ens acompanyarà en un viatge cap el 1985, on podrem gaudir d’un concert exclusiu de The Smiths, un disc no editat oficialment, corresponent a la gira de presentació del seu tercer treball Meat Is Murder …

Durant una hora ens endinsarem en les atmosferes melòdiques creades per Johnny Marr, Mike Joyce i Andy Rourke, i gaudirem de les introvertides lletres de Morrissey, en temes que ja són història del rock com “How Soon is Now”, “Meat is Murder”, “Nowhere Fast”, “Still Ill”, “That Joke isn’t Funny Anymore”, “Miserable Lie” o “Barbarism Beguins at Home” …

La vida de The Smiths va ser curta, només 5 anys, però ens van deixar un llegat musical absolutament increïble … pels qui no el coneixeu … no us perdeu el nostre Directes d’avui dissabte a les 17.00, i demà diumenge a les 20.00 … us garantim que no us en penedireu …

.