Buying Xanax Online LegalAquest proper dissabte, dia 11 d’abril, a partir  de les 5 de la tarda, Lou Reed tornarà a ser el protagonista del Directes de la mà d’en David Ràfols. Ell mateix ens presenta el programa:

Anem unes dècades enrere per escoltar la presentació d’un treball que va ser un punt i apart en la carrera musical de Lou Reed, un dels més grans compositors que ha donat els Estats Units d’Amèrica. Es tracta del disc “New York”, on un Lou Reed madur, reflexiu, homenatja a la seva manera, sempre des del costat fosc que el caracteritza, la seva ciutat.

I és que tot el LP New York parlava de la part més fosca de la ciutat, aquella que ningú visita ni agrada, aquella que queda oblidada. La part més bruta i  marginada, que correspon a la misèria del món de les drogues, de les prostitutes, dels proxenetes, del SIDA, dels carrers foscos, del racisme estructural, de la violència policial contra els dèbils, dels seus milions d’habitants que transiten com a gent solitària, sense conèixer-se els uns als altres o del capitalisme sense escrúpols. Un LP on Reed marcava molt i molt les lletres i el seu significat, deixant una mica de costat la musicalitat general. En conjunt, la història ha deixat a New York com a un dels seus millors treballs en solitari.

El programa es podrà escoltar també, en repetició, el diumenge dia 12 a les 8 del vespre.

.