Buying Xanax Online LegalEl Directes del proper dissabte dia 2 de maig, presentat per Josep Mª Corbalán, tindrà com a protagonistes un dels grups pioners de l’estil anomenat Tecno, i també un dels més importants, de la New Wave que vam viure durant els anys 80.

Ultravox és un grup format el 1976 a Londres, i que als seus inicis es va moure al terreny del glam rock o el rock a seques, fins que el 1979 el seu vocalista John Foxx deixa la banda i entra a formar-ne part l’escocès Midge Ure, i el seu estil canvia totalment, sense deixar de banda del tot les guitarres, però agafant un protagonisme màxim els teclats, sintetitzadors, violins electrònics, seguint la línea que havien iniciat alguns anys abans grups de música electrònica com Kraftwerk, Devo o, en un altre estil, The B-52’s, però portant-la a un terreny més comercial, i amb temes com Vienna o The Voice van deixar bocabadats a tot el món amb aquest seu segell personal.

Ultravox no han editat mai cap disc en directe oficial, però a Ràdio 90 sempre ens les enginyem per portar-vos el bo i millor de tots els grups, i, malgrat aquest handicap, hem aconseguit reunir un número suficient de cares B de single i altres temes procedents d’algun “bootleg” que ens permetran guiar-vos cap a una hora en viu amb temes de diverses èpoques i diferents concerts de la historia del grup.

No faltaran, evidentment, aquests classics com Vienna i The Voice, com tampoc altres imprescindibles com Reap The Wild Wind, All Stood Still, Hymn o One Small Day … no us perdeu aquest Directes, el proper dissabte a les 17:00, i en re-emissió el diumenge a les 20:00.

.