Buying Xanax Online LegalCom passa amb les coses bones, que es fan esperar, ahir  dissabte, no disposàvem d’ella, però la dotzena connexió amb Raül ens arriba aquest diumenge  a les 12 del migdia, plena d’experiències noves i aprenentatges continus, i gràcies a les diferents tecnologies que ens faciliten la comunicació, us la fem arribar.

Durant aquest mes de confinament el viatge ha continuat mitjançant les xarxes i les videoconferències. Raül ha tingut el plaer d’ entrevistar a Laura Rincón, de Xanax 2Mg Bars Buy, una jove cicloviatgera que ha organitzat el primer festival de cicloturisme a casa    Buying Xanax Online Australia, en un temps veloç i a on Biciruling ha pres part fent una xerrada sobre Com iniciar-se en un gran viatge, i que ha sigut molt interessant i inspirador per animar a la gent a que provin aquesta manera tan genial de viatjar. Escoltant l’experiència de Laura i de Raül i d’ altres cicloviatgers, a molts de vosaltres us vindran ganes de provar de viatjar pedalant. Cada vegada hi ha més persones que s’hi animen. I es fa visible que el Planeta respira més sa.

Esperem que aviat puguem sortir a pedalar i que el viatge continui a l’aire lliure. Seguim, sempre endavant.

Esteu convidats a escoltar aquesta connexió, el diumenge 3 de maig a les 12 del migdia  per la sintonia de 101.4 F. M. o bé per internet Order Xanax Online Overnight Delivery.

o bé sempre podràs descarregar el podcast des de la pàgina Cheap Xanax Necklace

Si en voleu saber més podeu consultar la seva Cheapest Xanax Bars Online o també el seu perfil a Xanax Buying Online.

.