Cheapest Xanax PricesAquest dissabte 6 de juny a les 10 del matí i diumenge 7 de juny a les 12 del migdia en repetició per la sintonia dels 101.4 f. m. arriba una nova crònica viatgera plena de bones sensacions.

Després  de dos mesos de confinament a la ciutat d’AjaltsijeGeòrgia, Raül ens explica com ha aprofitat aquest temps parat sense poder viatjar amb bicicleta. Ens explica com és la situació en el pais al moment actual i quins plans de ruta té previst per les properes setmanes. Sempre amb un pla previ, obert a canvis tal i com li agrada a ell: rulando.

Rulando rulando.. Pedalant pel món, sempre endavant .Biciruling, és Raül Alzola i des de fa un any ens connectem una vegada al mes, des de les ones de Ràdio 90 per escoltar les històries, anècdotes, experiències d’aquest somni fet realitat ple d’aventura, emocions, sorpreses,… i ens encanta parlar amb ell i  en aquesta tretzena connexió que ens porti aquest aire fresc que es respira pels paisatges de Geòrgia, des d’on després de l’aturada ja ha fet les primeres exploracions d’aquest preciós país, que el connecta amb la seva natal Euskadi.

Estem tots convidats a pujar en aquest viatge i sentir un dels aires més purs del planeta,  Pedalant per Geòrgia.

Order Alprazolam Online

Escolteu aquest programa On Air per internet Buy Name Brand Xanax Online.

o bé sempre podràs descarregar el podcast des de la pàgina Buy Non Generic Xanax Online

Si en voleu saber més podeu consultar la seva Buy Genuine Xanax o també el seu perfil a Buy Cheap Xanax Online.

.