Cheapest Xanax PricesBBC SESSIONS és un disc en directe inclòs en la Caixa Eddie’s Archive, que Iron Maiden van llançar el 2002, coincidint amb el 20è aniversari de The Number of The Beast, només per a col·leccionistes o molt fans del grup, una preciosa capsa metàl·lica, amb el rostre de l’Eddie en relleu a la tapa i tres discos dobles a dins, més un pergamí amb tota la història dels membres del grup i les seves anteriors formacions, subjectat per un anell forjat també amb el rostre de la mascota dels britànics, i finalment un vas de vidre, tamany “xupito gran”, amb un peu forjat metàl·lic també.

Un dels discs és un recull de cares B i rareses, l’altre correspon a un concert complert del 1982, de la gira The Number of the Beast i el tercer, porta per nom BBC SESSIONS i recull diverses gravacions efectuades per l’emissora de ràdio britànica, durant el festival de Reading de 1980 i el de 1982.

Aquest és el disc que us portarem aquest dissabte dia 13 de juny a les 17:00 i en re-emissió el diumenge dia 14 a les 20:00 hrs, de la mà d’en Josep Mª Corbalán, aquesta vegada acompanyat d’un convidat molt especial, en Lluc Corbalán, que debuta davant el micròfon mostrant molt bones maneres, i apuntant cap a un futur relleu generacional dins l’emissora lliure i cultural de la Garrotxa. Amb ells dos, reviurem aquests concerts de les primeres gires d’Iron Maiden, amb la peculiaritat que el concert de 1980 el va realitzar la primera formació del grup, amb Paul Dianno a les veus i Denis Stratton a la guitarra, i al de 1982, aquests ja han deixat el seu lloc a Bruce Dickinson i Adrian Smith respectivament.

Es un Tête a tête de les dues primeres formacions d’Iron Maiden en unes gravacions directes de taula de so, sense post-produccions ni arranjaments, tal i com van sonar en aquells festivals, on van començar a sembrar la base del grup de fama mundial en que es convertirien després de The Number of the Beast.

Escoltarem cançons de la primera època com Transylvania, Running Free, Remember Tomorrow o un Killers, abans d’editar-se el segon disc del grup, amb la lletra canviada i algunes melodies diferents del tema que formaria part posteriorment del segon disc, interpretades per Dianno, i a continuació clàssics de The Number of The Beast com The Prisoner, Hallowed be thy Name o 22 Acacia Avenue, amb la veu de Bruce Dickinson … un disc històric que no us podeu perdre per res del món … us hi esperem …

.