Arriba l’estiu i a Ràdio Llunarbori creuem la porta de l’any, celebrant el solstici d’estiu fent-li una festa al Roure, l’Arbre que ens inspira fortalesa i noblesa.

El seu temps-mes-lluna va del 10 de juny al 7 de juliol i el seu vers en la Cançó d’Amergin ens diu: Sóc un Déu que fa cremar el cap amb fum.

En el seu temps, el Sol arribarà al zenit de l’any i les herbes estan plenes de virtuts guaridores en la nit màgica de Sant Joan, la nit més curta de l’any. És el temps d’anar-les a cercar per fer una bona ratafia. Coneixerem la flor per fer l’oli de cop, l’herba de Sant Joan.

Cheapest Xanax PricesDescobrirem els roures que podem trobar al nostre país, i coneixerem més sobre el simbolisme del roure, que en la mitologia celta és el Déu que regeix la meitat lluminosa de l’any. Un dels arbres més venerat pels druides. En els seus boscos hi tenien els seus temples i les seves escoles. El nom cèltic pel roure és ‘duir’, d’on prové el nom de druida, és a dir, els homes del roure. Simbolitza la unió entre el cel i la terra. I ens ensenya el valor de la perseverança.

El temps del món

no té camins

sols un sol cor

i arrels endins.

Tenim la sort

d’obrir infinits

de molsa i bosc

als nostres dits,

i no cal moure

l’aglà amorosa,

que si vol ploure

i déu disposa,

a sota el roure

fem festa grossa.

(Elena Sixto)

Escolta i gaudeix el setè programa dedicat a les llunes i els arbres, inspirat en el calendari de 13 mesos lunars dedicats als arbres que ens proposa el Llunarbori, i com diu en Joan Brossa: “El sol d’uns quants, és la lluna de tots els altres’.

Ho podeu escoltar a la F.M. 101.4 el dissabte 20 de juny a les 10 del matí i diumenge 21 en repetició a les 12 del migdia. I per internet ON AIR a Order Alprazolam Online

També el trobareu en format podcast a la web de ràdio 90.

Per a més informació visiteu:

Buy Name Brand Xanax Online

.