Cheapest Xanax PricesSom al juliol que és l’amo del sol i el boix grèvol també vol. …”Lluna somia …Les nits d’estiu rogent…com s’atura el temps….Lluna bonica” … Del 8 de juliol al 4 d’agost, arriba la lluna-arbre del BOIX GRÈVOL! i amb ella el  vuitè programa de Ràdio Llunarbori  que presentem amb molta il·lusió. Us convidem a conèixer  aquest espècie protegida. Descobrim-ne el seu efecte iglú al revés, factor clau molt important en la biodiversitat d’un bosc. Pels celtes era un arbre sagrat i era  símbol de portar-nos bona sort i també de la bellesa interior. Podem invocar les seves propietats protectores i ens  protegirà i enfortirà per a la victòria, ens recorda que l’energia de la vida sempre està present.

“Sóc una llança combatent”. ens diu el seu vers de la cançó d’Amergin.

El boix grèvol és el guardià de la saviesa i de l’època fosca de l’any, els mesos lunars, per això s’utilitza com un element de bona sort durant el solstici d’hivern. És un arbre protegit i protector que es plantava al costat de les cases per salvar-les dels llamps i les desgràcies. El boix grèvol llueix les seves fulles quan els altres arbres estan despullats, i tant elles com l’escorça són medicinals, amb moltes virtuts beneficioses: per baixar la febre, els refredats, el sistema nerviós, antidiarreic… Però cal tenir present que les baies vermelles són molt tòxiques i poden causar la mort. El seu planeta és Mart i l’element és Aigua i Foc.

A l’obaga de la vida,
la batalla per la llum
diu que vagi cap amunt
i que prengui bé la mida
que la lluita és cada dia,
i caldrà tenir fortuna,
ni que sigui una engruna,
per saber amb decisió
que és la bellesa interior
el somriure de la lluna.

Elena Sixto

Order Alprazolam Online Buy Name Brand Xanax Online Buy Non Generic Xanax Online Buy Genuine Xanax

Buy Cheap Xanax OnlineSintonitzeu les ones lliures de Ràdio 90 i gaudiu amb les llunes, el sol, els planetes, les estrelles, les plantes, els arbres, la poesia, la música …fent-vos companyia, tot fent camí posant-hi  frescor i color a tota la calor d’aquest estiu, connecteu la F.M. 101.4 el dissabte 11 de juliol a les 10 del matí o bé el diumenge (12 de juliol en repetició) Ràdio Llunarbori presenta el Boix grèvol, desitjant que us arribi tota l’ inspiració d’aquest temps de ràdio a les vostres vides. Gràcies per la vostra atenció.

“L’única manera d’afrontar aquest món
sense llibertat és tornar-se tan absolutament lliure
que la pròpia existència esdevingui un acte de rebel·lió.”

Albert Camus

Per a més informació visiteu:

Xanax Order Online

Per internet sintonitzeu Alprazolam Uk Buy

i també podeu escoltar-lo sempre  en format podcast.

.