Xanax Order Online Legal, Ordering Xanax Online Legal

Buying Alprazolam Online CheapRàdio 90 s’afegeix a l’homenatge al gran músic desaparegut, fent la seva petita aportació a través d’un Directes ja emès anteriorment i que creiem oportú de reposar aquest cap de setmana.

Efectivament, el diumenge, dia 3 de novembre, a les 16h., recuperem el Directes que en Xevi Baca va dedicar l’abril del 2011 al seu àlbum American poet, un treball que durant molts anys va ser un directe pirata i que el 2001 Lou Reed decideix editar i incorporar a la seva discografia oficial. Un disc on es poden trobar algunes de les millors cançons que va fer amb The Velvet Underground, com Rock and Roll i Sweet Jane.

Serà la nostra manera de recordar, amb senzillesa però amb entranyable emoció, al gran artista desaparegut.

.