play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightAjuda

Ajuda


Background
share close

Temes d'ajuda

  • El reproductor, permet la reproducció sense interrupcions mentre es navega per al web, disposa d’una llista de reproducció on la primera pista és l’emissió en directe de Ràdio 90 i les cinc següents son les corresponents als 5 últims programes que s’han publicat. El reproductor reprodueix qualsevol d’aquestes pistes o els programa que es vulgui escoltar des de qualsevol lloc de la web.
  • www.r90.org és també una PWA (Progressive Web Application) això et permetrà instal·lar la nostra web com una aplicació pel teu dispositiu mòbil android i rebre notificacions per estar informat al moment del que es cou a la ràdio en moviment. Això millorarà la teva experiència d’usuari sense ocupar espai a la memòra del teu dispositiu, accés a alguns constinuguts offline i tot amb la màxima seguretat a través del protocol TLS.
  • Subscripció als programes, cada un dels programes disposa d’un (Really Simple Syndication) RSS Feed al que s’accedeix des del botó de subscripció. Aquest es un fitxer en format XML que conté la informació referent al programa i que a traves d’un programa lector de Feeds permet rebre automàticament un avis o descarregar directament el programa quan hi ha un nou episodi.


Creative Commons

Copyleft per tots els continguts de la nostra web/app. Tota l’obra que us oferim està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons. Sou lliures de copiar redistribuir el material per qualsevol mitjà i formatmanb les següents restriccions:

 

  • Reconeixement — Heu de reconèixer l’autoria de manera apropiada, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si heu fet algun canvi. Podeu fer-ho de qualsevol manera raonable, però no d’una manera que suggereixi que el llicenciador us dóna suport o patrocina l’ús que en feu.

 

  • NoComercial — No podeu utilitzar el material per a finalitats comercials.

 

  • SenseObraDerivada — Si remescleu, transformeu o creeu a partir del material, no podeu difondre el material modificat.