play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • Home
 • keyboard_arrow_rightAjuda

Ajuda


Background
share close

Temes d'ajuda

 • El reproductor, permet la reproducció sense interrupcions mentre es navega per al web, disposa d’una llista de reproducció on la primera pista és l’emissió en directe de Ràdio 90 i les cinc següents son les corresponents als 5 últims programes que s’han publicat. El reproductor reprodueix qualsevol d’aquestes pistes o els programa que es vulgui escoltar des de qualsevol lloc de la web.
 • www.r90.org és també una PWA (Progressive Web Application) això et permetrà instal·lar la nostra web com una aplicació pel teu dispositiu mòbil android i rebre notificacions per estar informat al moment del que es cou a la ràdio en moviment. Això millorarà la teva experiència d’usuari sense ocupar espai a la memòra del teu dispositiu, accés a alguns constinuguts offline i tot amb la màxima seguretat a través del protocol TLS.
 • Subscripció als programes, cada un dels programes disposa d’un (Really Simple Syndication) RSS Feed al que s’accedeix des del botó de subscripció. Aquest es un fitxer en format XML que conté la informació referent al programa i que a traves d’un programa lector de Feeds permet rebre automàticament un avis o descarregar directament el programa quan hi ha un nou episodi.


Creative Commons

Copyleft per tots els continguts de la nostra web/app. Tota l’obra que us oferim està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons. Sou lliures de copiar redistribuir el material per qualsevol mitjà i formatmanb les següents restriccions:

 

 • Reconeixement — Heu de reconèixer l’autoria de manera apropiada, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si heu fet algun canvi. Podeu fer-ho de qualsevol manera raonable, però no d’una manera que suggereixi que el llicenciador us dóna suport o patrocina l’ús que en feu.

 

 • NoComercial — No podeu utilitzar el material per a finalitats comercials.

 

 • SenseObraDerivada — Si remescleu, transformeu o creeu a partir del material, no podeu difondre el material modificat.

Política de privacitat

Política de privacitat

Ràdio 90 va crear l’aplicació Ràdio 90 com a aplicació gratuïta. Aquest SERVEI és proporcionat per Ràdio 90 sense cap cost i està pensat per al seu ús tal qual.

Aquesta pàgina s’utilitza per informar els visitants sobre les nostres polítiques amb la NO recollida, l’ús i la divulgació d’informació personal si algú decideix utilitzar el nostre Servei.

Recollida i ús d’informació

No recollim cap informació d’identificació personal. L’aplicació utilitza serveis de tercers que poden recopilar informació utilitzada per identificar-vos.

Enllaç a la política de privadesa dels proveïdors de serveis de tercers utilitzats per l’aplicació

Serveis de Google Play

Dades de registre

Volem informar-vos que sempre que utilitzeu el nostre Servei, en cas d’error a l’aplicació recollim dades i informació (a través de productes de tercers) al vostre telèfon anomenat Dades de registre. Aquestes dades de registre poden incloure informació com ara l’adreça de protocol d’Internet (“IP”) del vostre dispositiu, el nom del dispositiu, la versió del sistema operatiu, la configuració de l’aplicació quan s’utilitza el nostre servei, l’hora i la data del vostre ús del servei i altres estadístiques.

Galetes

Les galetes són fitxers amb una petita quantitat de dades que s’utilitzen habitualment com a identificadors únics anònims. S’envien al vostre navegador des dels llocs web que visiteu i s’emmagatzemen a la memòria interna del vostre dispositiu.

Aquest Servei no utilitza aquestes “cookies” de manera explícita. Tanmateix, l’aplicació pot utilitzar codi i biblioteques de tercers que utilitzen “galetes” per recopilar informació i millorar els seus serveis. Teniu l’opció d’acceptar o rebutjar aquestes cookies i saber quan s’envia una galeta al vostre dispositiu. Si opteu per rebutjar les nostres galetes, és possible que no pugueu utilitzar algunes parts d’aquest Servei.


Proveïdors de servei

Podem contractar empreses i persones de tercers pels motius següents:

 • Per facilitar el nostre Servei;
 • Proporcionar el Servei en nom nostre;
 • Realitzar serveis relacionats amb el servei; o
 • Per ajudar-nos a analitzar com s’utilitza el nostre Servei.

Volem informar als usuaris d’aquest Servei que aquests tercers NO tenen accés a la seva informació personal perquè no la recollim.

Seguretat

No recollim cap informació personal, però utilitzem mitjans comercialment acceptables per protegir el vostre accés a l’aplicació. De totes formes no hi ha cap mètode de transmissió per Internet, o mètode d’emmagatzematge electrònic 100% segur i fiable, i no podem garantir-ne la seguretat absoluta.

Enllaços a altres llocs

Aquest Servei pot contenir enllaços a altres llocs. Si feu clic a un enllaç de tercers, se us dirigirà a aquest lloc. Tingueu en compte que aquests llocs externs no són operats per nosaltres. Per tant, us recomanem fermament que reviseu la Política de privadesa d’aquests llocs web. No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap lloc o servei de tercers.

Privadesa dels nens

Aquests Serveis no s’adrecen a ningú menor de 13 anys. No recollim conscientment informació d’identificació personal de nens menors de 13 anys. En el cas que descobrim que un menor de 13 anys ens ha proporcionat informació personal, l’eliminem immediatament dels nostres servidors. Si sou pares o tutors i sabeu que el vostre fill ens ha proporcionat informació personal, poseu-vos en contacte amb nosaltres perquè puguem fer les accions necessàries.

Canvis a aquesta Política de privadesa

És possible que actualitzem la nostra Política de privadesa de tant en tant. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament per detectar qualsevol canvi. Us notificarem qualsevol canvi mitjançant la publicació de la nova Política de privadesa en aquesta pàgina.

Aquesta política entra en vigor el 2023-12-01

Contacta amb nosaltres

Si teniu cap pregunta o suggeriment sobre la nostra Política de privadesa, no dubteu a contactar amb nosaltres a r90@r90.org.