play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightHistòria

Història


Background
share close

Una mica de la nostra història

Ràdio 90, és una experiència que es va iniciar l’any 1990 a Olot – d’aquí el nostre nom -al voltant d’un grup d’amics tocats pel món de la ràdio, mitjà en el qual ja havien tingut diferents intervencions.

Després de superar un seguit inacabable de dificultats, finalment el 17 de juliol de 1993 comencem les emissions de manera regular i quasi ininterrompuda fins el dia d’avui, cobrint la zona central de la Garrotxa, Olot i rodalies.

El plantejament, objectius i definició de la nostra emissora no ha canviat en absolut al llarg d’aquests anys. El primer de tot és el plantejament associatiu, desinteressat i respectuós amb els que professionalment es dediquen a fer tasques similars, el que provoca la total inexistència de publicitat a la nostra sintonia. Per tant som una emissora sense afany de lucre i autofinançada per tots els col·laboradors. Tampoc pretenem fer res semblant al que es pot trobar al dial de la FM i sí potenciar música, grups i experiències que habitualment no tenen un espai en aquest mitjà de comunicació. Un altre dels objectius és que la qualitat sempre ha d’estar per sobre de la quantitat.

Aquesta és la nostra proposta de la qual ens sentim orgullosos i cofois perquè gaudim fent-ho i perquè malgrat les limitacions que podem patir, el que oferim es pot qualificar de força acceptable, i sinó escolteu-nos i jutgeu vosaltres mateixos. Això sí, us advertim que no trobareu res impersonal ni convencional.