Twisted Sister al Directes

Aquest proper dissabte, dia 29 d’abril, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de hard rock Twisted Sister, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats a Nova York a l’any 1973 pel guitarrista Jay Jay French, van començar la seva trajectòria molt influenciats per en David Bowie, Alice Cooper i Kiss, però no va ser fins al 1976, quan es va incorporar el vocalista Dee Snider, que el grup va començar a despuntar gràcies a les composicions del cantant i les seves habilitats com a frontman. Amb una imatge glam però alhora grotesca i agressiva, i unes cançons directes i potents, van aconseguir la fama mundial amb l’edició del seu tercer treball “Stay Hungry”, àlbum on es pot trobar el seu mític tema “We’re not Gonna Take It”.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Live at Hammersmith”, va ser enregistrat el 15 de juny de 1984 durant la gira de “Stay Hungry”, però no va ser editat fins al 1994. Cançons directes i agressives de hard rock amb un punt metàl·lic es el que trobarem al llarg d’aquest disc, on el gran frontman i vocalista, Dee Snider desplega tot el seu potencial.

Així doncs, una petita mostra de la banda sonora de la dècada dels 80 més macarra i rockera , Oh Yeah !!

.