Torn Cheapest Xanax, Buy Xanax Vietnam

Buying Alprazolam Online CheapAquests dos propers dissabtes, dies 30 de setembre i 7 d’octubre, els U2 tornen a ser protagonistes del Directes de la mà d’en Josep Mª Corbalán, i amb un programa doble molt especial. Ell mateix ens el presenta:

Enguany s’han complert 30 anys del llançament d’un dels discos de rock més importants dels 80’s, The Joshua Tree, el disc que va llançar els irlandesos U2 a la fama mundial.

Per commemorar l’efemèride a finals de l’any passat es va anunciar una gira de 30 aniversari, que passaria per Barcelona, a l’estadi olímpic de Montjuïc el 18 d’agost i al qual vam assistir alguns col·laboradors d’aquesta emissora. Un concert fantàstic, amb una posada en escena impressionant i un so dels millors que hem sentit en un estadi olímpic sempre complicat de sonoritzar.

Tres dies abans, el 15 de Juliol, havien actuat a Roma, també a l’estadi olímpic de la capital italiana, amb el mateix repertori que a Barcelona, i a Ràdio 90 hem aconseguit l’enregistrament d’aquest concert, i te’l portarem a través del 101.4 del teu dial, en dos programes consecutius, els dos propers dissabtes a les 17:00.

Així el primer dia tindrem les cançons pre-Joshua, que van obrir el concert des de l’escenari auxiliar i tota la cara A del disc homenatjat, i el segon continuarem amb la menys coneguda però no menys excel·lent cara B, i la traca final amb els bisos plagats de grans èxits dels anys posteriors.

Dues hores amb U2 i temes que ja formen part de la història del rock com Where the streets have no name, I Still haven’t fount what I’m looking For, With or without you, In God’s Country, Exit i uns quants més … no us podeu perdre aquest programa doble … us hi esperem.

.