Buy Xanax 2Mg, Buy Xanax Off The Internet

Ràdio 90 condemna la violència policial del passat 1 d’octubre als pobles i ciutats de Catalunya per part de la Buying Xanax Online LegalGuàrdia Civil i la Policia Nacional de l’estat espanyol. Per més il·legal que pogués o no ser el referèndum, cap ciutadà és mereix rebre pals a tort i a dret pel simple fet d’estar davant d’un col·legi electoral per poder votar.

Ràdio 90 és una ràdio apolítica que conviu amb total normalitat amb diferents sensibilitats, però aquests fets lamentables i preocupants del passat diumenge res tenen a veure amb la política, tenen a veure amb la repressió i la fulminació d’alguns drets fonamentals que mai haurien d’haver estat violentats.

La nostra màxima solidaritat amb les quasi 900 persones ferides que van representar la dignitat de bona part d’un poble que s’expressa pacíficament i vol viure en llibertat.

.