Xanax Online Nz, Can You Buy Xanax In Stores

Buying Xanax Online LegalAtenció! El Patxoka Sound està de celebració! Aviat farem 200 programes, però hem decidit fer un programa especial aquest numero 197 (no patiu que al programa 200 ho petarem!)

Aquest cap de setmana tenim l’honor de tenir un convidat singular, l’Abel Solano, un crític de cinema que ens acompanyarà amb una exquisida selecció de Bandes Sonores amb un rere fons històric i cultural. Un amic i mestre que ens mostrarà una mil·lèsima part de tot un món com es el setè art. Pel·lícules com Alien, de Ridley Scott, o Espartac, de Stanley Kubrik, en seran les protagonistes, així com la increïble música de Ennio Morricone o el poc conegut Jerry Goldsmith (La Profecia, Poltergeist o Star Trek)

Una hora divulgativa i plena de riures que de ben segur es tornarà a repetir!!! No us ho perdeu, dissabte 2 de desembre a les 15h, a la 101.4FM!

.