Alprazolam Online Purchase, Xanax Prescription Online Legal

Buying Xanax Online LegalAquest proper cap de setmana, Ràdio 90 compleix 400 setmanes d’emissions d’ençà que va inaugurar una nova etapa l’any 2010. Molt aviat, doncs, el mes de juny en concret, s’arribarà al vuitè aniversari, i un mes després, el juliol, en farà 25 de l’inici de les emissions regulars en aquell llunyà 17 de juliol de 1993, un camí que va ser llarg des del naixement de l’emissora el gener de 1990.

Tot plegat és un motiu d’orgull perquè demostra la consolidació d’un projecte nascut de forma precària, amb totes les circumstàncies en contra, i que malgrat tot ha aconseguit reeixir gràcies a la il·lusió i l’esforç d’un grup de col·laboradors i amics que sempre han posat el projecte en comú per davant dels interessos personals, units per les ganes de fer una ràdio amb personalitat i identitat pròpies, “lliure i cultural”.

Xanax 2Mg Bars BuyHi haurà temps per celebrar aquestes efemèrides, i ja s’hi està treballant de valent, però ara volem destacar-ne una que va paral·lela a aquesta primera: dissabte s’emet el programa 400 d’Escarbat Bum Bum. 400 setmanes acompanyant-vos cada dissabte a les 6 de la tarda amb una descàrrega de tralla i energia incombustibles, que no s’atura ni durant les vacances. Un programa, dirigit i presentat per l’Àngel Serrat, que s’ha mantingut fidel als seus postulats inicials, aconseguint també la fidelitat d’una audiència que valora l’autenticitat i la coherència de la proposta.

Enhorabona, doncs, i a continuar moltes setmanes més!

.