The Dead Daisies al Directes

Aquest proper dissabte, dia 24 de febrer, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Rock The Dead Daisies, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats al 2013 com un projecte personal del guitarrista David Lowy, s’han convertit en la banda més prometedora dintre del panorama del hard rock més clàssic, gràcies a la edició dels seus treballs “Revolución” i sobretot del editat al 2016 “Make Some Noise”, on es conjuga la essència del rock dels 70 amb un so actual i composicions brillants amb la veu del gran vocalista John Corabi al capdavant i altres músics tan veterans com Marco Mendoza al baix i veus.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Live & Louder” va ser editat al maig del 2017 amb cançons enregistrades al llarg de la seva gira europea. Hi trobem joies rockeras com “Long Way to Go” fins temes plens de feeling i bon gust com “Something i Say”.

Així doncs, una banda amb músics de una llarga trajectòria en un projecte ple de rock i cançons plenes de feeling, Oh Yeah !!

.