Order Xanax Bars OnlineAquest proper dissabte, dia 14 d’abril, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda Alter Bridge, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats al 2004 amb els ex components de la banda de post-grunge Creed més la inclusió de Myles Kennedy a la veu, aquesta formació disc rere disc, van augmentant els seus seguidors gràcies a composicions que són una combinació de grandiosos riffs metàl·lics i grans melodies impreses pel talentós guitarrista Mark Tremonti i el propi Myles Kennedy.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Live at Wembley”, va ser enregistrat com el seu nom indica, al mític Wembley Arena de Londres al novembre del 2011, al llarg de la seva gira europea presentant el seu tercer treball “III”.

Hi trobarem temes directament metàl·lics com “Metalingus” a demostracions de força i melodia com “All Hope is Gone” o “Blackbird”, amb una personalitat que els fa únics.

Així doncs, una de les formacions actuals de hard rock que hauria de ser relleu generacional, per motius més que suficients, de les bandes que ja han entrat al Olimp del Rock and Roll, Oh Yeah !!

.