Order Xanax Bars OnlineJosep Maria Francino s’ha volgut afegir a la celebració del 25è aniversari de Ràdio 90 amb dos programes especials impregnats del seu indiscutible segell de qualitat. El primer, dedicat a la música laietana, es va emetre fa unes setmanes, i ara ens arriba el segon amb aquest títol que pot resultar sorprenent: Beatlejazz.

Què és el Beatlejazz? Doncs la música del quartet de Liverpool tocada a l’estil del jazz en totes les seves variants, i a través d’artistes de renom mundial com Chet Baker, Diana Krall o Chick Corea, i d’altres més propers, com el gironí Nitu Figueras.

Una proposta sorprenent i captivadora, destinada a paladars fins i exigents, i que no us podeu perdre de cap manera. Ho lamentaríeu.

El programa es podrà escoltar aquest proper cap de setmana, el dissabte dia 7 de juliol, a les 17h, i el diumenge 8 a les 18h, i es repetirà el dissabte següent, dia 14, a les 21h.

Moltes gràcies, Josep Maria!

(A la imatge, la portada del seu darrer llibre, dedicat, com no, als Beatles).

.