Buy Xanax Philippines, Buying Xanax In Koh Samui

Order Xanax Online Overnight Shipping

Un programa de Josep Cuèllar

TECHNOPOLIS s’emet els diumenges a les 8 del vespre en una franja de vespre-nit ocupada per la música d’arrel electrònica.

En el nostre cas, el programa s’enfoca directament cap el pop electrònic i el techno-pop, principalment europeu i nord-americà.

Partint dels dos grans referents del gènere, Depeche Mode i Kraftwerk, intentem oferir una perspectiva de tota la música que bull al darrera del món dels sintetitzadors, descobrint propostes interessants aparegudes bàsicament els darrers 8 o 10 anys, però també tenint molt presents les arrels d’aquest estil, que sens dubte són els anys 80, als quals també acudim sovint.

En aquest tercer any del programa (setembre 2012-juny 2013), cada edició està dedicada a un únic grup o intèrpret. No és, però, un monogràfic del tot convencional, amb un detall exhaustiu de l’obra dels nostres convidats, sinó més aviat una aproximació molt personal, on bàsicament presento la música que més m’agrada a mi, o que crec que té un interès especial per un motiu o altre.

TECHNOPOLIS 2.0

El TECHNOPOLIS ofereix també una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que només és accessible a través del podcast.

Es tracta de programes especials, sense una periodicitat fixa, i que ofereixen tres propostes diferents: especials dedicats a un grup o intèrpret; sèries de programes sobre un subgènere específic dins el camp de la música electrònica; i alguns especials dedicats a repassar un treball emblemàtic d’una formació habitualment molt desconeguda i minoritària, i que agrupem sota el nom genèric de “Material Sensible”. Trobareu els àudios a la part inferior d’aquesta pàgina.

De tot això, i d’altres temes d’interès relacionats amb el programa, en trobareu puntual informació en el nostre blog de Order Green Xanax Bars Online.

Acabarem dient que, tant per FM com per Internet, immediatament després del nostre programa, Ràdio 90 emet dues hores de selecció musical basades en el mateix tipus de música, per la qual cosa el programa en certa manera tindrà continuïtat fins les 11 de la nit.

[spotify:track:4L3qOjL40g7cnBaVmQdgS8]