Buy Xanax Romania

Un programa de Josep Cuèllar

TECHNOPOLIS s’emet els diumenges a les 8 del vespre en una franja de vespre-nit ocupada per la música d’arrel electrònica.

En el nostre cas, el programa s’enfoca directament cap el pop electrònic i el techno-pop, principalment europeu i nord-americà.

Partint dels dos grans referents del gènere, Depeche Mode i Kraftwerk, intentem oferir una perspectiva de tota la música que bull al darrera del món dels sintetitzadors, descobrint propostes interessants aparegudes bàsicament els darrers 10 o 12 anys, però també tenint molt presents les arrels d’aquest estil, que són sens dubte els anys 80, als quals també acudim sovint.

En aquest quart any del programa (setembre 2013-juny 2014), deixem de banda els monogràfics que van ocupar la temporada anterior (encara que puntualment n’hi haurà algun) i us proposem d’escoltar cada setmana una selecció de temes d’artistes diferents, però buscant sempre un fil conductor, un nexe comú entre ells. Una proposta amb la qual intentem ampliar al màxim el ventall d’estils del nostre programa i, si és possible, sorprendre a l’oient.

Cada setmana trobareu tots els detalls del programa en el nostre blog de How To Order Xanax Online Forum. I per escoltar els programes de les temporades anteriors, entreu a l’apartat ARXIU d’aquesta mateixa web.

Acabarem dient que, tant per FM com per Internet, immediatament després del TECHNOPOLIS, Ràdio 90 emet dues hores de selecció musical basades en el mateix tipus de música, per la qual cosa el programa en certa manera tindrà continuïtat fins les 11 de la nit.

Us hi esperem!

[spotify:track:4L3qOjL40g7cnBaVmQdgS8]