Is Buying Alprazolam Online Illegal, Buy Cheap Alprazolam

Buying Alprazolam Online CheapVan Halen són un dels grups americans de hard rock més reconeguts i admirats a tot el món, tot i que a Europa mai han arribat a tenir el mateix ressò que al seu país o a d’altres com Japó on omplen encara avui, després de 40 anys de carrera, estadis amb més de 50.000 persones.

I això és realment injust, per que un set-list d’un concert dels californians és realment brutal, amb temes com Ain’t Talkin’ Bout Love, Panama, Dreams, I Can’t Stop Lovin’ You, Love Walks In, When It’s Love, Right Now, Top Of The World i per descomptat amb la fantàstica Jump, i tenir davant un dels grans mestres de la guitarra com és l’Eddie és una experiència inoblidable.

Aquest dissabte, dia 2 de juny, a les 5 de la tarda, en Josep Mª Corbalán us presentarà un concert celebrat el 1.993 a Fresno, durant la gira de presentació del seu disc For Unlawful Carnal Knowledge, concert que es va recollir en un doble CD i DVD en directe, amb el nom de Van Halen Live Right Here Right Now, i que us portarà a través de Radio 90 a conèixer o reviure per els qui ja el coneixeu, un dels directes més excitants gravats a la dècada dels 80.

.