How To Buy Xanax In Australia, Xanax Bars 2Mg Buy

Buying Alprazolam Online CheapQuè en sabem d’aquests animals tan desconeguts com són els amfibis? Què vol dir Amfibi?

Al programa Pandion d’aquest diumenge, dia 4 de novembre, a les 6 de la tarda, ens acompanya Xavier Béjar per tal d’apropar-nos al coneixement d’aquestes bestioles que surten de nit.

Quantes espècies hi ha de tritons?, quina diferència hi ha entre la salamandra i l’ofegabous de Tarragona.? Què fan els galàpets de nit damunt l’asfalt en temps de pluja?

A la secció del diari naturalista, Joan Montserrat fa una radiografia del paisatge de la nostra comarca després de la sequera que aquest estiu ha  afectat unes 1000 hectàrees de massa forestal.

A l’apunt ecologista, ens fem ressò del manifest que una munió d’entitats que estimen l’Alta Garrotxa, han fet, a favor dels camins entorn de la Quera de Talaixà a l’Alta Garrotxa. Es vol fer saber l’impacte arrel de la pista que s’ha obert sobre aquests camins vells i públics i s’informa de diferents propostes per buscar solucions.

Com sabeu, Pandion s’emet ara en periodicitat mensual, cada primer diumenge de mes, a les 6 de la tarda. La presentació va a càrrec de la Rosa Sans i la Sabina Renau, del control tècnic en té cura en Josep Cuèllar, i la coordinació és a càrrec d’en David Gimeno.

.