Buying Xanax In Mexico, Alprazolam Bulario Anvisa

Buying Alprazolam Online CheapEl proper dissabte, 2 de març, a les 5 de la tarda, de la mà del nostre col.laborador Josep Mª Corbalán, el nostre programa Directes us portarà a la sala Zenith de París per gaudir en viu del grup escocès Simple Minds, en una de les gires de la seva època daurada, quan van presentar el seu novè llarga durada, Once Upon a Time.

A mitjans dels 80, el grup liderat per Jim Kerr, Charlie Burchill i Michael McNeill es va convertir en un dels estandarts del que s’anomenaria New Wave, i durant tota la dècada ens van regalar discos extraordinaris com New Gold Dream, Sparkle in The Rain i el ja anomenat Once Upon a Time, els temes dels quals són els que formen el gruix del set-list d’aquesta gira, així com Street Fighting Years, editat posteriorment.

El proper dissabte podreu gaudir de balades fantàstiques com Book of Brilliant Things o Someone, Somewhere (in Summertime), acompanyades de temes potents com Sanctify Yourself, Waterfront o Ghostdancing, i per descomptat de peces magistrals, corejades per un públic absolutament entregat, com Alive & Kicking i Don’t You (Forget About Me), que demostren que en viu i en directe, els de Glasgow donaven una nova lectura als seus temes d’estudi, i els convertien en autèntiques obres mestres. No us ho podeu pas perdre.

.