Buy Alprazolam Online Overnight, Xanax For Sale Paypal

Buying Alprazolam Online CheapEl primer Directes de la temporada de primavera 2013 arriba de la mà de l’Àngel Serrat, que ens proposa escoltar la música en viu de TIJUANA IN BLUE. Serà aquest dissabte, dia 23 de març, a les 5 de la tarda, i ell mateix ens els presenta:

Aquesta setmana a Directes coneixerem “Antes de perder el riego” dels navarresos Tijuana in Blue.

Buy Alprazolam MexicoFundats el 1985 i en actiu fins al 1991 gravaren 5 àlbums en estudi que estan a mig camí entre el rock, el punk, ska, amb una actitut provocativa i amb un joc a 2 veus que dóna molta vitalitat i energia als seus temes sobretot a la seva posada en escena.

Aquest directe és gravat el 14 d’agost del 2003 en el local de La Peña Laurentina Jai Alai d’Osca durant un breu retorn de la banda durant els anys 2002-2003 estroncat per la mort d’un dels cantants Eskroto, pocs mesos després de la gravació.

Una opció alegre i vital per animar la tarda d’aquest dissabte!!

.