Order Xanax Australia, Order Alprazolam 2Mg

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 30 de març, a les 5 de la tarda, en Josep Cuèllar ens proposa de recuperar un concert mític de la banda americana CHEAP TRICK, que va tenir lloc l’abril del 1978 al Budokan de Tòquio (Japó).

El concert, que en realitat va ser doble, va catapultar aquesta formació de Rockford (Illinois) al capdamunt de les llistes d’arreu del món, després d’haver publicat ja tres discos sense pràcticament cap repercussió. En un dels casos més sorprenents que es recorden en la història del rock, At Budokan que, en principi, només anava destinat al mercat japonès, es va convertir en un fenomen massiu que ha marcat per sempre més la trajectòria de la banda del carismàtic guitarrista Rick Nielsen, una de les més destacades d’allò que s’anomena power-pop.

Temes com “Come on, come on”, “I want you to want me” o “Surrender”, es podran escoltar aquest dissabte al Directes de Ràdio 90, entre l’entusiasme del públic japonès d’aquell moment i, de ben segur, la nostàlgia dels més veterans seguidors de la banda.

.